This is it.

Music Mile is een project wat zich afspeelt in de Gouvernestraat te Rotterdam. Deze blog is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van mijn avonturen tijdens dit uitdagende project! Ik zal de komende vijf maanden muziekgerelateerde ondernemers gaan zoeken die zich zullen gaan vestigen in de Gouvernestraat, het draagvlak onderzoeken en vergroten en het Music Mile projectbureau gebruiksklaar maken.

Deze blog is aangemaakt door Esther van Kleeff. Ik ben een derdejaars Vrijetijdsmanagement student en loop nu een half jaar stage bij de Black Widow. De Black Widow is een alternatieve kleding winkel en een bekend begrip in Rotterdam. De winkel bestaat al dertig jaar en is gevestigd op de Nieuwe Binnenweg. De bedrijfsleider, Gerard Rooijackers, heeft mij de stageopdracht gegeven om Music Mile weer op te pakken. Een zeer uitdagend project  en past prima in mijn afstudeerrichting Citybranding.

Ik hoop dat de lezers van mijn blog, de stukken zowel interessant als informatief beschouwen. Ik heb er zelf veel plezier aan om te ‘bloggen’ en hoop dat jullie dit erin terugzien!

Gegroet,

Esther van Kleeff

Advertenties
reacties
  1. […] Music Mile we painted a whole house in the Gouvernestraat with the whole crew. First we tagged up the place as […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s